Virtuální prohlídky matterport

Virtuální
prohlídky
nemovitostí

prohlídky pro realitní makléře

Zjistit více

Firemní
virtuální
prohlídky

prezentace obchodních prostor

Zjistit více

Prohlídky
novou
kamerou

pracujeme kamerou matterport Pro3

Zjistit více

Virtuální
prohlídky
pro Brno

virtuální prohlídky s dodáním do 24h!

Zjistit více

Virtuální prohlídky Matterport

Virtuální prohlídky se staly klíčovou součástí moderního realitního marketingu, poskytujíce potenciálním zákazníkům pohodlný a interaktivní způsob, jak prozkoumat nemovitosti z pohodlí domova. Speciálně technologie Matterport, vedoucí v oblasti 3D vizualizací, umožňuje vytvářet detailní a realistické 3D modely nemovitostí, což značně vylepšuje zážitek z virtuálních prohlídek.

Prohlídky ve 3D nabízí nejenom neobyčejný vizuální zážitek, ale také poskytují detailní informace o prostoru, které jsou důležité pro kupující i prodejce. Díky Matterport je možné virtuální prohlídku nemovitosti přizpůsobit a obohatit o další informační vrstvy, jako jsou podrobné popisky, fotografie nebo dokonce videa, což přináší hlubší pochopení a prožitek z prohlížené nemovitosti. Nabízíme široký rozsah aplikací pro naše 3D virtuální prohlídky, včetně showroomů, hotelů, vzdělávacích zařízení a veřejných prostorů. Tato flexibilita umožňuje různým odvětvím využít naše technologie k prezentaci jejich prostorů nejmodernějším způsobem.

Technologie Matterport

Využití technologie Matterport pro virtuální prohlídky také zvyšuje efektivitu prodejního procesu. Zákazníci mohou procházet nemovitosti v libovolnou dobu, což významně snižuje počet fyzických prohlídek a šetří čas jak pro kupující, tak prodejce. Tato technologie je neocenitelná zejména v situacích, kdy fyzická návštěva není možná nebo praktická.

Prohlídky ve 3D, realizované pomocí Matterport, nabízejí také unikátní možnosti pro marketing nemovitostí. Mají potenciál zaujmout širší publikum, což je zvláště důležité v dnešním konkurenčním prostředí realitního trhu. Virtuální prohlídky se stávají nejen trendem, ale standardem na realitním trhu, poskytujícím kupujícím a prodejcům nástroje potřebné pro rychlé a efektivní prezentace nemovitostí. Vzhledem k rostoucí popularitě virtuálních prohlídek, je investice do technologie Matterport chytrým krokem pro každého realitního makléře nebo developera, který chce zůstat v čele inovací v realitním průmyslu a nabízet klientům nejlepší možné služby. Virtuální prohlídky Matterport přinášejí nejen úsporu času, ale také zvýšenou atraktivitu a prodejnost nemovitostí.

Tohle jsou naše poslední realizace

Inspirujte se


WOW efekt

Proč využít virtuální prohlídku?

Virtuální prohlídka má ohromný dopad na potenciální zákazníky a představuje ideální nástroj pro vytvoření tzv. wow efektu. Pozvěte své zákazníky na online prohlídku a umožněte jim prožít jedinečný zážitek.

Díky virtuální prohlídce dokážete probudit emoce u vašich zákazníků přímo z pohodlí jejich domova. Naše kvalitně provedené virtuální prohlídky zvyšují atraktivitu prostorů a jako součást naší nabídky poskytujeme i fotostaging a drobné úpravy místností, které ještě více zvýší jejich atraktivitu. Virtuální prohlídka nejenže zvyšuje zájem potenciálních klientů, ale také šetří jejich čas. Navíc poskytuje lidem svobodu prohlížet si nemovitosti odkudkoliv na planetě a v libovolný čas. Virtuální prohlídka je skvělým nástrojem jak pro realitní makléře, tak pro majitele firemních a obchodních prostor.

Více

Vaše firma na Google Street View

Věděli jste, že 76% všech návštěv firemních webů pochází z Google? Pozvěte své zákazníky k vám online.

Pro vás vytvoříme firemní virtuální prohlídku s umístěním na Google Street View, Google Maps a do firemního profilu na Google. Tím dosáhnete nejlepšího způsobu, jak prezentovat vaši společnost na platformě Google. Díky obsahu Street View umístíte své zákazníky do prostředí vaší provozovny, i když máte zavřeno, nebo jim umožníte virtuálně procházet prostory z čisté zvědavosti. Naši virtuální prohlídku můžeme snadno exportovat na Google Street View a Google Maps.

Revoluční kamera Matterport Pro3

S novou kamerou Matterport Pro3 otevíráme dveře novým možnostem a technologiím.

Kamera Matterport Pro3 byla zkonstruována s cílem zachytit celý objekt, jak v interiéru, tak v exteriéru, a to s vysokou přesností měření díky LiDAR technologii. U nás najdete špičkovou techniku, která vám umožní nabídnout vašim zákazníkům mnohem více. Matterport Pro 3 nepředstavuje pouhý 360° fotoaparát - umožňuje vytvořit virtuální prohlídky s obrazy zpracovanými pomocí HDR technologie, což zaručuje nejvyšší kvalitu výsledků.

S kamerou Matterport Pro3 jsme schopni zachytit každý detail vašich prostor s ohromující přesností a realismem, což posune vaše virtuální prohlídky na zcela novou úroveň.

Virtuální prohlídky v Brně

Virtuální prohlídky Matterport jsou ideálním způsobem, jak efektivně prezentovat nemovitosti určené k prodeji v Brně. S našimi službami připravíme virtuální prohlídku vaší nemovitosti v dohodnutém termínu a to včetně půdorysu. Naši profesionálové dodávají virtuální prohlídky do 24 hodin!

Nabízíme komplexní služby vytváření virtuálních prohlídek Matterport pro realitní makléře, firmy a majitele nemovitostí v Brně. Spolupracujte s námi a zvýšte atraktivitu nabízených nemovitostí. Virtuální prohlídky Matterport jsou investicí do budoucnosti a umožní vám dosáhnout většího zájmu a úspěchu při prodeji nemovitostí.

Více

Naše služby v oblasti virtuálních prohlídek v Brně jsou určeny především pro realitní makléře, ale také pro firmy, které chtějí prezentovat své nemovitosti. Jsme specialisty v oblasti vytváření realistických virtuálních prohlídek pomocí Matterport technologie, a naše portfolio je zaměřeno především na potřeby realitních makléřů v Brně. S našimi virtuálními prohlídkami můžete efektivně a poutavě prezentovat dostupné nemovitosti potenciálním klientům. Oživte své realitní inzeráty a umožněte zájemcům procházet nemovitosti online, kdykoliv jim to vyhovuje. Spolehněte se na naše profesionální služby a pomůžeme vám dosáhnout úspěchu v realitním trhu v Brně.

 

Jak spolupráce probíhá?

  • Kontaktujte nás telefonicky nebo vyplňte formulář
  • Dohodneme čas schůzky, který bude pro Vás nejpříhodnější
  • Dorazíme na smluvený čas a profesionálně naskenujeme vaši nemovitost
  • Během 24 hodin zpracujeme všechny materiály a odešleme vám hotovou prezentaci

Napište nám

Potřebujete virtuální prohlídku
Matterport?
Neváhejte se nám ozvat.

Jméno a příjmení

Telefon

Email

Zpráva



Copyright (c) 2023 SCAN360.cz,
design moreandless.cz, kód wedipa.com


Půjčovna techniky | Kontakt