Virtuální prohlídky matterport, K virtuální prohlídce zdarma půdorys nemovitosti | Virtuální prohlídky matterport

Jako realitní makléř, fotograf nebo samoprodejce jistě chápete důležitost prezentace nemovitostí v co nejlepším světle. Ačkoli jsou fotografie velmi silným nástrojem pro přilákání potenciálních kupujících, půdorysy domů a bytů jsou rovněž klíčové pro orientaci v prostoru a pochopení rozložení místností. Co ještě víc, s našimi virtuálními prohlídkami získáte půdorysy zdarma!  Vytváření půdorysů ručně může být časově náročné a nákladné. Schematické půdorysy, které vytváříme pomocí Matterportu, vycházejí z týchž dat jako virtuální prohlídky, a nemusíte tak navštěvovat objekt znovu kvůli dalším měřením. To vám nejen ušetří čas, ale i peníze za opakované návraty k nemovitosti.

Půdorysy pro rozlehlé nebo složité nemovitosti

Při tvorbě půdorysů pro složité nebo rozlehlé nemovitosti se často potýkáme s náročnými úkoly, které by pro vás mohly být obtížné zvládnout. Díky preciznímu měření kamery Matterport Pro3 získáváme přesné informace s minimální tolerancí, což je klíčové pro úspěšné vytváření podrobných půdorysů. Tato technologie nám umožňuje snadno vytvořit podrobný a přesný půdorys nemovitosti s minimálním úsilím a maximální přesností. Proto můžeme potvrdit, že tvorba půdorysů je s Matterportem i pro složité nebo rozlehlé nemovitosti rychlá a jednoduchá.

Schematické půdorysy jsou nyní dostupnější 

Schematické plány nemovitosti

Podle online průzkumu mezi americkými kupujícími nemovitostí, provedeného společností Matterport v březnu 2023, jsou schematické plány nemovitosti neuvěřitelně důležité při rozhodování kupujícího o fyzické prohlídce nebo nákupu domu. Ve skutečnosti jsou schematické plány nemovitosti důležitější než jakýkoli jiný nástroj s výjimkou fotografií. Více než polovina potenciálních a nedávných kupujících domů souhlasí s tím, že si domy, které nabízejí schematické plány nemovitosti jako součást inzerátu, nechají pouze prohlédnout. To znamená, že chcete-li zvýšit počet prohlídek a nabídek na nemovitost, je zahrnutí schematického plánu nezbytné!

Přidejte Matterport schematické plány do vaší prezentace

S Matterportem získáte dokonale přesné schematické plány, které jsou snadno použitelné a integrovatelné do vašich stávajících marketingových materiálů. Vše je získáno přímo z vaší Matterport 3D prohlídky bez potřeby dalšího skenování nebo návratu na nemovitost.

Ať už jste realitní makléř, který hledá způsob, jak zvýšit hodnotu svých nabízených služeb, nebo fotograf nebo individuální prodávající nemovitost, obraťte se na nás pro přesné schematické plány nemovitosti Matterport. Schematické plány Matterport jsou jednoduchým způsobem, jak se odlišit od konkurence. Pomáhají vašim klientům přilákat více potenciálních kupujících nemovitosti, zvyšují počet prohlídek a nabídek na nemovitost a konečně pomáhají uzavírat obchody.

Další články

Dokonalé 3D prohlídky s Matterport Pro3

Díky pokročilé 3D skenovací kameře Matterport Pro3 se otevírá nová dimenze v prezentaci nemovitostí, která umožňuje získat komplexní pohled nejen do interiérů, ale i exteriérů nemovitostí.

Nemovitost musí zapůsobit na první pohled

První dojem hraje klíčovou roli v úspěšném prodeji nemovitosti. S pomocí profesionálních fotografií a techniky "home staging" dokážete upoutat pozornost správných potenciálních zájemců o vaši nemovitost.

Získejte náskok v realitním byznysu s technologií Matterport!

Virtuální prohlídky Matterport jsou na trhu dostupné již několik let, avšak je stále překvapivé, že pouze málo realitních makléřů využívá tuto inovativní technologii.

K virtuální prohlídce zdarma půdorys nemovitosti

S využitím Matterport technologie jsme schopni pro vás vytvořit profesionální 2D půdorys z vaší virtuální prohlídky. Využijte sílu půdorysu při prodeji nemovitosti a nabídněte potenciálním zájemcům lepší přehled o dispozici prostoru.

Virtuální prohlídky pro hotely, penziony

Ukažte svým zákazníkům více než jen kliknutím: Virtuální prohlídky pro váš hotel nebo penzion! Staňte se průvodcem a předveďte jim, co všechno váš hotel nebo penzion nabízí před jejich příjezdem.

Virtuální prohlídka na stavbě

I přesto, že stavby obvykle nejsou známé svou estetikou, má virtuální prohlídka ve stavebnictví své opodstatnění. Dokáže nahradit fyzickou kontrolu, detailně zaznamenat průběh výstavby a posloužit jako cenný podklad pro rekonstrukce.

Obchodníci by měli mít aktuální a srozumitelnou vizitku na Google

Pokud chcete své produkty a služby prezentovat profesionálně, můžete nabídnout zákazníkům online prohlídku vašeho showroomu. Aktualizujte svou vizitku na Google!

Virtuální prohlídky pro galerie a muzea

Galerie a muzea se posunují do nového tisíciletí a modernizují své služby. Nabízíme inovativní prezentaci umění ve virtuální realitě.

Virtuální prohlídky pro školy

Provádíme skenování základních a středních škol, univerzit, a konzervatoří. Virtuální prohlídka pro školy nemusí být nákladná, a nemáme žádná omezení ohledně velikosti prostorů. Umíme skenovat jak interiéry, tak exteriéry.dní, střední školy, univerzity,konzervatoře.

Vybíráme kameru pro virtuální prohlídky

Čas rychle plyne a naše kamera Matterport Pro 2 již stihla vytvořit několik virtuálních prohlídek. Nový model, Matterport Pro 3, nám sice otevírá zcela nové možnosti, ale není to jediná kamera, kterou používáme.

Napište nám

Potřebujete virtuální prohlídku
Matterport?
Neváhejte se nám ozvat.

Jméno a příjmení

Telefon

Email

Zpráva



Copyright (c) 2023 SCAN360.cz,
design moreandless.cz, kód wedipa.com


Půjčovna techniky | Kontakt