Virtuální prohlídky matterport, Dokonalé 3D prohlídky s Matterport Pro3 | Virtuální prohlídky matterport

Při prodeji nemovitostí se často setkáváme s výzvami spojenými s časovými omezeními a geografickými vzdálenostmi, kterým čelí potenciální kupující. V dnešním moderním světě, kde rychlost a efektivita hrají klíčovou roli, se stává obtížné dostat zájemce na prohlídku nemovitosti, která se nachází ve větší vzdálenosti. Zde vstupuje do hry síla virtuální reality a technologie 3D skenování. Díky nástupu inovativních řešení, jako je Matterport Pro3, můžeme nyní realitu nemovitosti přenést přímo k potenciálním zájemcům, bez ohledu na to, kde se fyzicky nacházejí.

Nová kamera Matterport Pro3

Ať už máte v úmyslu prezentovat nemovitosti na prodej nebo obchodní či firemní prostory, nová Matterport Pro3 kamera přináší zlepšení na všech frontách. S větší přesností a kvalitou zobrazení nabízí přesnější výsledky. Díky rychlejšímu skenování velkých ploch umožňuje Matterport Pro3 dosáhnout vynikajících výsledků v zlomku času a s minimálním počtem skenovacích bodů na stejné ploše. S touto kamerou je možné provádět skenování jak v interiérech, tak v exteriérech, a to dokonce i za plného slunečního světla, a to vše s jediným zařízením.

Díky vysoké přesnosti zachycuje Matterport Pro3 podrobné hloubkové informace pro tvorbu půdorysů a modelů BIM. S možnostmi integrace funkcí jako jsou BIM, E57 a MatterPaks můžete zrychlit své projekční a stavební plány. Matterport Pro3 je tedy více než jen kamera – je to nástroj, který nám umožňuje dosáhnout vysoké přesnosti a hlavně s ním umíme zvládat rozsáhlé prohlídky přes 20.000 m².

360° foto v rozlišení 183 megapixelů!

Technické parametry kamery Matterport Pro3 z ní dělají vysoce výkonnou 3D skenovací LiDAR kameru pro tvorbu realistických virtuálních prohlídek. S rozlišením 1344 x 1008 bodů na snímek, což představuje celkově 183 megapixelů, poskytuje nesmírně detailní záběry. Navíc 360° HDR fotografie nabízí ohromnou hloubku ostrosti v rozsahu od 0,5 do 10 metrů, což umožňuje zachytit podrobnosti v různých vzdálenostech. Pokud jde o formáty výstupů, Matterport Pro3 podporuje širokou škálu, včetně formátů OBJ, XYZ, STL, VRML, PLY, WRL, FBX a dalších. To zajišťuje kompatibilitu s různými softwarovými nástroji pro následné zpracování a vytváření virtuálních prohlídek.

Export dat z Matterport Pro3

Export dat ve formátech jako je OBJ nebo E57 poskytuje díky LiDARu projektantům a dalším odborníkům v oblasti stavebnictví mimořádně užitečný nástroj pro další projektovou práci. Díky schopnosti Matterport Pro3 generovat mračno bodů pomocí 3D laserového skeneru a dosahovat vysoké přesnosti s odchylkou +/- 20 mm na 10 m je možné tyto data využít pro tvorbu přesných modelů, analýzy, měření a další projektové úkoly. Skutečnost, že většina skenovacích bodů je koncentrována ve vzdálenosti 3-5 metrů, znamená významnou výhodu z hlediska přesnosti měření. Tímto způsobem je dosaženo ještě většího zvýšení celkové přesnosti výsledných dat.

Tento úroveň přesnosti umožňuje projektantům pracovat s důvěryhodnými daty, což má pozitivní dopad na celkovou kvalitu projektů a minimalizuje potřebu dalšího ručního zasahování. S mračnem bodů jako výstupem mají projektanti v rukou komplexní a podrobné informace o struktuře a geometrii prostoru, což usnadňuje jejich práci a umožňuje lépe vizualizovat, plánovat a provádět projekční úkoly.

Kamera Matterport Pro3 zvládne jakékoliv velké prostory za zlomek času!

Další články

Dokonalé 3D prohlídky s Matterport Pro3

Díky pokročilé 3D skenovací kameře Matterport Pro3 se otevírá nová dimenze v prezentaci nemovitostí, která umožňuje získat komplexní pohled nejen do interiérů, ale i exteriérů nemovitostí.

Nemovitost musí zapůsobit na první pohled

První dojem hraje klíčovou roli v úspěšném prodeji nemovitosti. S pomocí profesionálních fotografií a techniky "home staging" dokážete upoutat pozornost správných potenciálních zájemců o vaši nemovitost.

Získejte náskok v realitním byznysu s technologií Matterport!

Virtuální prohlídky Matterport jsou na trhu dostupné již několik let, avšak je stále překvapivé, že pouze málo realitních makléřů využívá tuto inovativní technologii.

K virtuální prohlídce zdarma půdorys nemovitosti

S využitím Matterport technologie jsme schopni pro vás vytvořit profesionální 2D půdorys z vaší virtuální prohlídky. Využijte sílu půdorysu při prodeji nemovitosti a nabídněte potenciálním zájemcům lepší přehled o dispozici prostoru.

Virtuální prohlídky pro hotely, penziony

Ukažte svým zákazníkům více než jen kliknutím: Virtuální prohlídky pro váš hotel nebo penzion! Staňte se průvodcem a předveďte jim, co všechno váš hotel nebo penzion nabízí před jejich příjezdem.

Virtuální prohlídka na stavbě

I přesto, že stavby obvykle nejsou známé svou estetikou, má virtuální prohlídka ve stavebnictví své opodstatnění. Dokáže nahradit fyzickou kontrolu, detailně zaznamenat průběh výstavby a posloužit jako cenný podklad pro rekonstrukce.

Obchodníci by měli mít aktuální a srozumitelnou vizitku na Google

Pokud chcete své produkty a služby prezentovat profesionálně, můžete nabídnout zákazníkům online prohlídku vašeho showroomu. Aktualizujte svou vizitku na Google!

Virtuální prohlídky pro galerie a muzea

Galerie a muzea se posunují do nového tisíciletí a modernizují své služby. Nabízíme inovativní prezentaci umění ve virtuální realitě.

Virtuální prohlídky pro školy

Provádíme skenování základních a středních škol, univerzit, a konzervatoří. Virtuální prohlídka pro školy nemusí být nákladná, a nemáme žádná omezení ohledně velikosti prostorů. Umíme skenovat jak interiéry, tak exteriéry.dní, střední školy, univerzity,konzervatoře.

Vybíráme kameru pro virtuální prohlídky

Čas rychle plyne a naše kamera Matterport Pro 2 již stihla vytvořit několik virtuálních prohlídek. Nový model, Matterport Pro 3, nám sice otevírá zcela nové možnosti, ale není to jediná kamera, kterou používáme.

Napište nám

Potřebujete virtuální prohlídku
Matterport?
Neváhejte se nám ozvat.

Jméno a příjmení

Telefon

Email

Zpráva



Copyright (c) 2023 SCAN360.cz,
design moreandless.cz, kód wedipa.com


Půjčovna techniky | Kontakt